Factory

Het restaurant in een paar woorden

In het verleden een drukkerij, nadien het hol van de lederwarenfabrikant Delvaux? Tot de make-over met leder, hout, blauwe steen, rode graniet en bakstenen muren gekoesterd door getemperd licht. Een plaats vol atmosfeer? waar de proporties wedijveren, de strakke geometrie van een verbazingwekkende moderniteit. De aroma?s vermengen zich, de continenten ontmoeten elkaar.

De culinaire tradities van het oude continent vervoegen hun aroma?s met de luchtigheid van de Aziatische keuken, volgens het ritme en de kleuren van de seizoenen. De wijnen trekken ook de exotische kaart, zonder de grand cru wijnen te negeren. Bij mooi weer kan er buiten gegeten worden, in de schaduw van de reuzenbamboe op de rustige binnenplaats.

RESTAURANT La Manufacture

Rue Notre Dame du Sommeil 12 1000 Brussel

Telefoon: +32 (0)2 502 25 25

Manufacture is geopend van 12:00 tot 14:00 en 19:00-22:30 (23:00 in het weekend)

Gesloten op zaterdagmiddag en zondag

Het restaurant in foto's

Un restaurant plein de charme

Het restaurant voor banketten

La Manufacture is een sfeervolle zaak met een oppervlakte van 400 m2, meer dan ruim genoeg voor 250 mensen en dus ook ideaal voor banketten, recepties, vernissages enz.


Neem voor meer informatie contact op met Rebecca of Iole of 02/502 27 47 of per email

Nieuwsbrief

Om onze wekelijkse lunches per email te ontvangen elke maandag?

Ik abonneer

La Manufacture

Rue Notre Dame du Sommeil 12
1000 Brussel

Grotere kaart weergeven

Reserveringen

Online boeken

ReserveringenGeachte klanten,
Lieve vrienden,

Enkele weken geleden hebben we u meegedeeld dat de Belgische gezondheidscontext ons niet toestond u te ontvangen in de omstandigheden die essentieel zijn voor uw comfort. We hoopten u vanaf september weer te kunnen verwelkomen in een lichtere sfeer dan die we de daarvoor afgaande maanden hadden meegemaakt.

Het is duidelijk dat de opeenstapeling van tegengestelde richtlijnen voor verwarring hebben gezorgd. De atmosfeer is verre van verlicht, maar zwaarder geworden met nieuwe beperkingen.

Als gevolg hiervan werd wat we in juni onpraktisch dachten, in september onmogelijk en we hebben daarom besloten onze heropening uit te stellen tot een gunstiger tijdstip.

Deze keuze is uiteraard gemaakt in overleg met onze medewerkers, wier veerkracht respect afdwingt, en die ik hierbij wil bedanken.

We zullen u uiteraard op de hoogte houden van de evolutie in overeenstemming met de politieke of medische ontwikkelingen die ons dagelijks leven nu beheersen. Zoals het er nu uitziet, verwachten we echter niet dat de situatie snel zal verbeteren.

We kijken ernaar uit u zo spoedig mogelijk weer te kunnen verwelkomen en bedanken u voor uw geduld en begrip.
 

Olivier Schwennicke
Algemeen directeur